INOUTIC Eforte

Okenski sistem Eforte / Brezkompromisno dobro narejen!

Z globino profila 84 mm, konvencionalno kovinsko ojačitvijo in brez dodatnih izolacijskih elementov, dosega Eforte izolativnost profila U f-vrednost 0,95 W / m 2 K, s tem v celoti izpolnjuje najnovejše zahteve uredbe varčevanje z energijo in izdelavo oken za pasivne hiše, katerih zahteve po izolativnosti celotnega okna so (U w ≤ 0,8 W / m 2 K).

Eforte je edini sistem brez dodatne izolacije, ki se lahko vgrajuje v pasivne hiše, z mednarodno priznanim testom IFT inštituta.

eforte-profilPoleg izjemne toplotne izolacije sistem Eforte ponuja doslej največjo prilagodljivost, da izpolni vse vaše potrebe. Okenske elemente je možno izdelati do višine 2,6 m in vgraditi debelino zasteklitve do 56 mm, kar je še posebno dobrodošlo ob uporabi debelejših varnostnih stekel.

Velika izbira barv in dekorjev vam omogoča, da ustvarite svoj individualni stil. Površina z videzom aluminija Titanium Plus ustvari pravi aluminijast izgled ne, da bi morali kupiti okna z alu oblogo zunaj za tiste, ki jo želite je na razpolago pa tudi ta.