Letvice za izdelavno fasade in notranjih ometov

Letvice za izdelavo fasade in notranjih ometov imajo 3 funkcije:
  • zavihek na katerega se nalepi zaščitna folija,
  • rob po katerem se vleče zidarsko gladilko za ravno linijo,
  • penasta lepilna podloga preprečuje pokanje stika pri oknih.

Pri nas se nove tehnike že poslužujemo. Za vas pa smo pripravili kratek predstavitveni video:

Letvice za izdelavo fasade in notranjih ometov

NOVO pri nas 🙂

Objavil/a Okna Kuhelj dne 28. februar 2018

Vir: http://www.3ks.de/

Elegant 78 PREMIUM 400

NOVO!

Marles ima novo okno Elegant 78 PREMIUM 400, z moderno zunaj poravnano masko, in brez steklitvenih letvic znotraj. Okno je visoko kvalitetno in spada v srednji cenovni razred. Za dodatne informacije in neobvezujočo ponudbo stopite v stik z nami.

Pravilna vgradnja oken za dobro tesnenje

Po odstranitvi starega okna iz zidu se pojavi stara vgradna odprtina z veliko luknjami. Za kvalitetno tesnjenje vgrajenega okna bi morali te luknje zapolniti z malto, šele potem okno vstaviti in “zapurpenati”.

Primer izgleda in obdelave vgradne odprtine je razviden na spodnji sliki. Takšen način je sicer nujen za izvedbo RAL montaže, seveda pa tudi pri klasični montaži s PU peno omogoča bolj kvalitetno tesnjenje, saj PU pena, kljub temu, da se ob strjevanju razteza, običajno takrat, ko bi bilo potrebno, v take luknje ne zaide. Skozi te luknje potem piha in na notranjem zidu se pojavlja plesen.

Pravilna vgradnja oken za dobro tesnenje

Ko se odločate o ponudniku in izvajalcu vgradnje novih oken ali zamenjave obstoječih oken, se posvetujte in naj vam ponudnik oken natančno razloži na kakšen način bo celoten postopek vgradnje oken opravil. Pri podjetju Okna Kuhelj vam strokovna oseba svetuje, opravi izmero in profesionalno zamenjavo.